Dolar 32,5941
Euro 34,7657
Altın 2.419,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 17°C

 ASİDER yollarda

Iserlohn / Almanya  

 ASİDER yollarda
12 Haziran 2017 12:20

 

 

MERKEZİ Almanya’nın İserlohn kentinde olan Avrupalı Sinoplular Kültür ve Sosyal  Yardımlaşma Derneği  (ASİDER), üyelerine hızlı ve daha iyi hizmet verebilmek için araç satın aldı. ASİDER  logo ile süslenen araç Dernek Başkanı Ali Çalışkan tarafından derneğin başkan vekili aynı zamanda teşkilat başkanlığını yürüten Sirvan Ünal’a teslim edildi. Teslim töreninde ASİDER’in Genel Sekreteri Birol Üstün, Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Erdem, Denetleme Kurulu Üyeleri Aslan Ünal ve Özgür Öztürk hazır bulundular.

ASİDER’İ KURUMSAL OLARAKTA GÜÇLÜ OLMASI GEREKİR

Teslim töreninde ASİDER’in Avrupa genelinde örgütlenen tek yörsel  dernek olduğunun altını çizen Başkan Ali Çalışkan, “Her seferinde altını çizdiğimiz gibi ASİDER’i tek merkezden yönetmek mümkün değil. Bu sebebten bizler teşkilatlanma hız verdik. Bir anlamada ASİDER’i kurumsallaştırmak istiyoruz. Bu doğrultu da Başkan Vekilimiz olan Sayın Sirvan Ünal’ı  yönetim kurulu olarak teşkilat  başkanlığına getirdik. Sayın Ünal her daim arazide olacak. Yani nerede Sinoplu varsa orada olacak.  Araçı da bu sebebten dernek olarak aldı. Sayın Ünal’a bugün teslim ediyoruz. Araçın alımında büyük emeği geçen Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Yüksel Erdem’de teşekkür ediyoruz”  diye konuştu.

Başkan Vekili Sirvan Ünal’da, ASİDER olarak hergün arazide olacakları ve Avrupa’daki Sinopluların mutluluklarına, hüzünlerine ortak olacaklarını söylediler. Sirvan Ünal, “ Tabiki  bunların çercevesinde derneğimizi daha güçlü kılmak için üye çalışmamıza da hız verdik. Geçtiğimiz 2 hafta içinde derneğimize 50’ye yakın yeni üye katılımı oldu. ASİDER olarak tek amacımız var ASİDER ailesini daha  da büyütmek”dedi.

 ASİDER yollarda  ASİDER yollarda  ASİDER yollarda  ASİDER yollarda

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.