Dolar 32,4831
Euro 34,5443
Altın 2.475,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Arda Turan İyi Gidiyordu Ve Sonrasında Bakın Neler Oldu!

Türkiye Milli takımımızın büyük gururu olan Arda Turan’la alakalı olarak sıcak dakikaların yaşanılmış olduğu gün yüzüne çıktığı öğrenildi..

Arda Turan İyi Gidiyordu Ve Sonrasında Bakın Neler Oldu!
25 Ocak 2016 23:17

Türkiye Milli takımımızın büyük gururu olan Arda Turan’la alakalı olarak sıcak dakikaların yaşanılmış olduğu gün yüzüne çıktığı öğrenildi. Barcelona kulübü formasıyla mücadele etmiş olduğu toplam 6 müsabakada da başarılı bir performans sergilemiş olan yıldız futbolcu Arda’nın hastalanmış olduğu duyuruldu. Bu gelişme adeta spor gündeminde durgunluk yarattı. Yıldız futbolcunun hastalanmış olduğu ortaya çıkması nazar değdiği anlamında belirleniyor.

Barcelona ekibinde çıkmış olduğu altı karşılaşma da galibiyet sevinci yaşamış olan Arda Turan, hastalandığı nedeni ile bugün yapılmış olan antrenmanda yerini almadığı görüldü.

Türkiye Milli futbolcumuz yanı sıra soğuk algınlığı geçirmekte olan İspanyol futbolcu Sergio Busquets de idmana katılamadığı da görüldü.

Katalan kulübü, Kral Kupası çeyrek final rövanşı için 27 Ocak Çarşamba günü TSİ 22.30’da Athletic Bilbao’yu konuk edecek olduğu belirtildi. Bilbao’da oynanmış olan ilk mücadele, Barcelona ekibinin 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlandığı görülmüştü.

Barcelona ekibinde yer alacağı için oldukça heyecanlı olduğunu dile getiren Arda Turan, karşılaşmanın keyfini çıkarmak istemiş olduğunu dile getirdi. Dünyanın en iyi kulübünde, en özel futbolcular ile oynama şansı bulacak olduğunu belirtmekte olan Turan, ekibinin önemli ve değerli futbolcularından biri olmak istediğine büyük bir dikkat çekmektedir.
Kulüp arkadaşları ile ilişkisinin de iyi olmakta olduğunu dile getiren Arda Turan şu şekilde devam etmiştir: “Atletico Madrid, Galatasaray ve Milli Takım içerisinde kazandığım başarılar sebebi ile saygıyı hak etmiş bir şekilde Barcelona ekibinde yer aldım. Bu başarılardan dolayı arkadaşlarım bana büyük bir saygı duyuyor. Onlardan biriymişim gibi davranıyor ve bana bunu hissettiriyorlar. Milli Takım ile kazanmış olduğumuz karşılaşmalar sonra beni alkışlar ile karşıladılar. Çok özeldi benim adıma ve çok mutlu olduğumu belirtmeliyim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.