Dolar 32,5678
Euro 34,9466
Altın 2.425,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C

Alanyaspor’dan Trabzonspor’a Puan Yok

Aytemiz Alanyaspor kendi sahasında bordo mavili ekip Trabzonspor’a 3 gol atma başarısını gösterdi. Alanyaspor, sahadan 3-0 gibi net bir sonuç ile ayrılmayı başardı.

Alanyaspor’dan Trabzonspor’a Puan Yok
18 Eylül 2016 20:13

Dün akşam Spor Toto Süper Ligi’nde çok önemli karşılaşmalar oynandı ve lig puan tablosu yenilendi. Bu müsabakalardan biri olan Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor müsabakası harika 3 gol ile futbola yakışan bir 90 dakikayı futbolseverlere seyrettirdiler.

Lige bu sezon itibariyle çıkma başarısı gösteren Aytemiz Alanyaspor ekibi, kendi sahasında bordo mavili takım Trabzonspor’u konuk etti. Taraftarları önünde galip gelmek amacıyla saha içerisinde futbol performanslarını arttırarak Trabzonspor’a karşı ağır basan bir takım görünümüne bürünmek isteyen takım Aytemiz Alanyaspor bunu başardı.

3 gol ile gelen galibiyet!

Aytemiz Alanyaspor kendi evinde oynanan bu önemli müsabakada bordo mavili takım Trabzonspor’u 3 gol ile beraber mağlup etme başarısı gösterdi.

Trabzonspor’da yine hüzün hakim!

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon istediği gibi bir başlangıç yapamayan bordo mavili takım Trabzonspor, halen daha istediği sonuçları alma başarısını göstermeye erişemedi. Teknik direktör Ersun Yanal ve yeni transferleriyle beraber kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor karşısında çok pasif bir oyun oynayarak 3-0 gibi kötü bir sonuç ile sahadan ayrıldı.

Alanyaspor’dan Trabzonspor’a 3 gol!

Aytemiz Alanyaspor takımının gollerini 2. yarıda 48. dakikada yıldız futbolcu Emre Akbaba, maçın 63. dakikasında Guerrier ve 90+1’de ise frikikten Sefa Yılmaz’ın harika golüyle kendi evinde sahadan 3-0 galip gelme başarısını gösterdi.

Trabzonspor ekibinden, Aytemiz Alanyaspor takımına kiralık olarak transfer olan yıldız futbolcu Sefa Yılmaz, eski takımı karşısında gösterdiği performans ile teknik heyeti mutlu etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.