Dolar 32,3942
Euro 35,0195
Altın 2.325,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Ak Parti'den Beyaz Bayrak Kampanyası

Sinop'ta AK Parti İl Başkanlığı evlere bayrak asma kampanyası başlattı.

Ak Parti'den Beyaz Bayrak Kampanyası
Aslan Özdemir
24 Haziran 2013 10:21

Sinop'ta AK Parti İl Başkanlığı evlere bayrak asma kampanyası başlattı.

Hayrettin Kaya

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kazlıçeşme Mitinginde, "Bu bir bayrak kampanyasıdır" diyerek, halktan evlere, balkonlara bayrak asılmasını istemesi üzerine AK Parti Sinop İl Başkanlığı kolları sıvadı. İl Başkanlığı tarafından Sinoplulara çağrıda bulunularak, vatandaşların evlerinin balkonlarına ve camlarına bayrak asmaları istendi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Türkiye üzerinde oynanan ve dış güçler tarafından ne yazık ki Türk bayraklarının da kullanıldığı büyük oyunu yine milli iradenin ay yıldızlı bayraklarla bozacağını söyledi. Türkiye Cumhuriyetinin 10 buçuk yıllık AK Parti iktidarı sonrasında artık eskisi gibi dışarıdan müdahalelere pirim vermeyeceğinin çok net anlaşıldığını belirten Tokmak; "Dış mihrakların son oyununa Ankara ve İstanbul'da "Büyük oyunu bozmaya, haydi, tarih yazmaya" sloganıyla düzenlediğimiz "Milli İradeye Saygı" mitinglerinde Türk bayrakları ile cevap verdik.

Ecdadımızın uğrunda can verdiği bayrağımızla onlara cevap vermeye devam ediyoruz. Bizler şehit torunları olarak bize bırakılan bu emanete sahip çıktık ve çıkmaya devam ediyoruz. Bu konuda sayın genel başkanımız ve başbakanımız bize duruşu ile güç ve şevk veriyor. AK Parti Sinop İl Başkanlığı olarak Başbakanımızın seslenişine kulak verdik ve bayrak asma kampanyası başlattık. Evlerine Türk bayrağını asarak ona hak ettiği değeri göstermek isteyen vatandaşlarımızı kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.