Dolar 32,5560
Euro 34,8671
Altın 2.427,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C

Ak Partiden anlamlı karşılama…

Sinop Uçağına kavuşuyor…

Ak Partiden anlamlı karşılama…
4 Şubat 2014 15:13

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak bir yıl aradan sonra yeniden uçuşlara açılan havaalanında 5 şubatta saat 10.15 de karşılama töreni yapacaklarını bildirdi. Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak “Sinop havaalanı pisti uluslar arası havacılığa uygun standartlara getirilmiştir. Yer hizmetleri ile ilgili ihale süreci de sürmektedir. Ak Parti İktidarı ile Sinopumuz hizmetleri en üst seviyede almaya devam edecektir” dedi.

 

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak bir yıl aradan sonra ilk uçuş olması nedeni ile 5 şubatta uçağın geliş saati olan 10.15 de İl Başkanlığınca bir karşılama töreni yapmayı düşündüklerini belirterek “ uçakta yaklaşık 189 dolayında gelen yolcu bulunmaktadır. Tüm yolcularımıza birer karanfil ile hoş geldiniz diyeceğiz. Ayrıca kaptan pilot ve uçak personelini de karşılayacağız. Hava alanımız Ak Parti iktidarınca pist bakımından uluslar arası standartlara erişmiş bulunmaktadır. Yer hizmetleri ile ilgili ihale süreci de sürmektedir. Ak Parti İktidarı ile Sinopumuz hizmetleri en üst seviyede almaya devam edecektir. Karayolu bağlantılarımızın yanı sıra hava ulaşımımızın da tamamlanması ile ilimizin ulaşım sorunlarının ortadan kalktığını söyleyebiliriz. Bunlar Sinop’umuzun turizmden, sanayiye her alanda hızlı bir büyüme sürecine girdiğinin ve cazibe merkezi olduğunun en açık göstergeleridir. 30 Mart yerel seçimleri ile yerel iktidarın da Ak parti merkezli olması ile Sinop Türkiye’nin en hızlı gelişen, güçlenen illerinden biri olacaktır “ şeklinde konuştu.

 

Karşılama törenine Ak Parti İl, ve merkez ilçe yönetimlerinin yanı sıra Belediye Başkan adayı Hamza ince , kadın ve gençlik kolları yönetimlerinin de katılacağı bildirildi. Ak Parti Belediye Başkan adayı Hamza İnce uçak seferlerinin yeniden başlaması ile ilgili olarak “ Sinopumuz adına heyecan verici bir gün. İlimiz Ak Parti İle büyüyor güçleniyor. “ şeklinde konuşarak hayırlı olsun dileğinde bulundu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.