Dolar 32,5884
Euro 34,8559
Altın 2.505,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

AK PARTİ SİNOP’TA KONGRE HEYECANI BAŞLADI

Yeni atılım hedefiyle 2019 yılında yapılacak olan seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanan Ak Parti, Sinop’ta ilçe kongrelerinin startını verdi.

AK PARTİ SİNOP’TA KONGRE HEYECANI BAŞLADI
18 Eylül 2017 10:09

Yeni atılım hedefiyle 2019 yılında yapılacak olan seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanan Ak Parti, Sinop’ta ilçe kongrelerinin startını verdi.

Birlik, Beraberlik ve Dayanışmanın hâkim olduğu Boyabat, Saraydüzü ve Dikmen İlçe kongrelerinde, İlçe başkanları güven tazelerken, coşku bir an olsun azalmadı.

MAVİŞ; “AK PARTİ KONGRELER KAVGA VE KULİSLE DEĞİL, İSTİŞARE VE KARDEŞLİKLE YAPILIR”

Ak Parti Sinop’taki kongre sürecini Abad şehir Boyabat’ta başlattı. Boyabat Şafak Düğün Salonunda gerçekleştirilen Ak Parti Boyabat İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresinde delegelerin kullandığı oyların tamamını alan Ferhat Yıldız, yeniden başkanlığa seçildi.

Kongreye Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, 25. Dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, delegeler, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, kongrede yaptığı konuşmada, zorunlu olarak seçilen 15 kişilik yönetim kurulunun içinde ya da dışındaki herkesin davalarının birer neferi olduğunu söyledi.

Partilerinin kongrelerinde birilerinin kongrelerinde olduğu gibi kavga, kulis, kirli ilişkiler, ittifaklar yaşanmadığını aktaran Maviş, “Bizim kongrelerimiz istişarelerin, dava adamlığının kongreleridir. Bugün burada teşkilatımızın bütün kadrolarıyla biriz, beraberiz, hep birlikteyiz ve geleceğe hep birlikte kararlı şekilde yürüyeceğiz.” dedi.

Partilerinin sadece AK Parti’ye gönül vermiş vatandaşların değil, “Bize bir kurtacı yok mu” diyen Arakanlıların, Gazzelilerin, Somalililerin, dünyanın mazlum coğrafyalarında imdat bekleyen insanların partisi olduğunu anlatan Maviş, şöyle konuştu:

“Göreve yeni gelecek arkadaşlarıma hatırlatmak istiyorum. Sakın ola ki birbirlerinizin ayıplarını açmayın, birbirinizin ayıplarını örtün. Allah ki kullarının ayıplarını örtüyor. Bize ne oluyor da birbirimizin arasındaki meseleleri açıp afişe edip, deşifre edip sağda solda konuşuyoruz. Birbirlerimize karşı merhametli olalım. Bizler kardeşler topluluğuyuz. Sakın ola ki bir kardeşimizin kalbini incitmeyelim. Muhalefeti kendi kendimize değil, ilçe başkanımıza, belediye başkanımıza değil, bu ülkenin geleceğini karartmak isteyen HDP’lilere, CHP’lilere, bütün muhalefet partilerine yapalım. Enerjimizi birbirimizle uğraşmakla harcamayalım.”

“BİZLER KUTLU BİR DAVANIN MENSUPLARIYIZ”

Ak Parti’de kongre heyecanı Saraydüzü ilçesinde devam etti. Mevcut İlçe Başkanı Muammer Yıldız’ın güven tazelediği kongre büyük bir katılımla gerçekleştirildi

Kongrede bir konuşma yapan Sinop Milletvekili Maviş, ilçe kongrelerinin birlik, beraberlik ve kardeşlik ekseninde coşkuyla icra edildiğini belirtti.

Maviş, “Bugün teşkilatımızın bütün kadrosu ile beraber geleceğe kararlı bir şekilde yürüyoruz. Bundan sonra çok büyük hedeflerimiz var. Bu hedefleri de hep birlikte kararlı adımlarla gerçekleştireceğiz.  Bizler şanlı bir davanın mensuplarıyız. O sebeple teşkilatımıza ve mücadelemize yakışır bir şekilde dava adamı olmamız gerekiyor. 2019’da büyük hedeflerimize bu güçlü bir kadro ile yürüyeceğiz. Yeni dönemde görev alan tüm kardeşlerime başarılar diliyorum. Kongremiz Saraydüzü’müze hayırlı olsun” dedi.

MAVİŞ’DEN MÜJDE: “DİKMEN-DURAĞAN ARASI 40 DAKİKAYA DÜŞECEK”

Ak Parti’de haftanın son kongresi Dikmen ilçesinde gerçekleştirildi. Kongrede Mevcut başkan Hüseyin Türkmen, delegelerin oylarının tamamını alarak yeniden ilçe başkanı seçildi.

Dikmen Kapalı Spor salonunda geniş bir katılımla gerçekleşen kongreye; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, 25. Dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, delegeler, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti hükümetleri döneminde Sinop’un da büyük yatırımlarla buluştuğunu kaydetti.

Sinop’un Türkiye’nin marka şehirleri arasında yerini aldığını ifade eden Karaaslan, şöyle devam etti:

“Sinop biz iktidar olmadan önce Türkiye’nin en kuzeyinde yer alan bir şehir olarak adeta unutularak yeteri kadar hizmet alamamıştı. Biz geldik yol sorunu çözüldü, birçok alanda daha hizmetlere kavuştu. Geldiğimiz noktada Sinop, tarihi cezaevi, müzeleri ve kaleleriyle artık marka olmuş şehirlerin arasındaki yerini aldı. Dikmen ilçemiz de AK Parti hükümetlerine her zaman destek vermiştir. İnşallah bu destek artarak devam edecek. Büyük Türkiye yolunda 2019 ve 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz.”

Kongrede bir konuşma yapan Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ise Dikmen’in her fırsatta Cumhurbaşkanına ve partisine sahip çıktığını belirterek, bu desteğin yatırımlarla taçlanacağını müjdeledi.

Maviş,yıllarca taşkınlarıyla ve ilçeye vermiş olduğu zararlarla adından sıkça söz ettiren Kanlıcay’ın 6 km’lik ıslah çalışmasıyla ilgili olarak ihale sürecinin tamamlandığını belirterek, Dikmen’in bundan sonra Kanlıçay’ın taşması gibi bir gündeminin olmayacağını belirtti.

Ayrıca Dikmen Entegre Sağlık Ocağı ile birlikte Dikmenlilerin önemli bir ihtiyacının karşılanmış olduğunu belirten Maviş, Sağlık ocağının Dikmen için hayırlı olmasını diledi.

Maviş konuşmasında Dikmen’i Durağan ilçesine bağlayacak olan yol çalışmasına da değinerek, yolun tamamlanması ile birlikte 1,5 saat olan Dikmen ve Durağan arasındaki yolun 40 dakikaya kadar düşeceğini belirtti.

Maviş göreve yeniden seçilen ilçe başkanı ve oluşturulan yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek sözlerini noktaladı.

Ak Parti’nin Sinop’taki kongre süreci 23 Eylülde devam edecek.

AK PARTİ SİNOP’TA KONGRE HEYECANI BAŞLADI AK PARTİ SİNOP’TA KONGRE HEYECANI BAŞLADI AK PARTİ SİNOP’TA KONGRE HEYECANI BAŞLADI AK PARTİ SİNOP’TA KONGRE HEYECANI BAŞLADI AK PARTİ SİNOP’TA KONGRE HEYECANI BAŞLADI AK PARTİ SİNOP’TA KONGRE HEYECANI BAŞLADI AK PARTİ SİNOP’TA KONGRE HEYECANI BAŞLADI AK PARTİ SİNOP’TA KONGRE HEYECANI BAŞLADI AK PARTİ SİNOP’TA KONGRE HEYECANI BAŞLADI AK PARTİ SİNOP’TA KONGRE HEYECANI BAŞLADI AK PARTİ SİNOP’TA KONGRE HEYECANI BAŞLADI AK PARTİ SİNOP’TA KONGRE HEYECANI BAŞLADI AK PARTİ SİNOP’TA KONGRE HEYECANI BAŞLADI

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.