Dolar 32,3918
Euro 35,1481
Altın 2.325,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Ak Parti’de seçim startı..

Projelerini tanıtacaklar, sema ve mehter gösterileri ile Geceyi şölene çevirecekler

Ak Parti’de seçim startı..
Aslan Özdemir
7 Ocak 2014 17:27

Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak 30 martta yapılacak olan  seçimler nedeni ile çalışmalarına hız verdiklerini belirterek “ 11 ocak cumartesi günü saat 19.oo da Atatürk Spor salonunda yapacağımız toplantı ve şölenle seçimlerin startını veriyoruz” dedi.  Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak proje tanıtım toplantısının sema gösterileri ve mehteran takımıyla şölene dönüştürüleceğini de vurgulayarak “ kendimize, kadrolarımıza, adayımız sayın Hamza İnce’ye inancımız tam. “ şeklinde konuştu.
 
Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak 11 ocak Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda yapacakları ‘seçimlere start toplantısı ile ilgili basına bilgi verdi. Yaptığı yazılı açıklamada toplantının bir aday tanıtım toplantısı olmadığına işaret eden Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak “ Bu bir seçim startıdır. Adayımız Sayın Hamza İnce zaten kendisini belediyecilik anlamında kanıtlamış değerli bir isimdir. Biz seçimlere bir start veriyoruz. Ama bunu yaparken bu toplantıyı bir şölen havasında gerçekleştireceğiz. Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ersoy’un da katılacağı gecede sinevizyon yayınlarımız, sema gösterilerimiz ve mehteran takımı da yer alacak. “ dedi.
 
Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak Yerel seçimler için Sinop’a yönelik hazırladıkları projelerinin de tanıtımlarının yapılacağını ifade ederek “ Bu geceye Sinop merkez dışından katılım olmayacaktır. Biz bu gecede Ak Partiye gönül verenler ile Sinop Halkını buluşturmak istiyoruz. Çok değerli Sinop halkının bu geceye katılarak Sayın Hamza İnce ve Ak Parti iktidarı ile Sinop’u nerelere taşıyacağımızı görmelerini arzu ediyoruz.” Şeklinde konuştu.
 
Ak Parti Belediye Başkan adayı Hamza İnce de tüm enerjisi ile 30 mart seçimlerine hazır olduklarını ifade ederek “ bizler Sinop’a gönül vermiş, Sinop aşıkları olarak zaten aralıksız çalışıyoruz. Ben bir hizmet adamıyım. Şimdi Ak Parti İktidarının gücü ile kendi azmimi birleştirerek Sinop’a 5 yılda 10 yıllık hizmet sözü ile sayın halkımın karşısına çıkıyorum. “ dedi.

Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.