Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Afrin Şehitleri için konvoy düzenlendi

Sinop’ta, TSK tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen güvenlik güçleri için saygı konvoyu düzenlendi.

Afrin Şehitleri için konvoy düzenlendi
12 Şubat 2018 11:06

Sinop’ta, TSK tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen güvenlik güçleri için saygı konvoyu düzenlendi.
Sinop’ta, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen güvenlik güçleri için saygı konvoyu gerçekleştirildi. Kentte sosyal medya üzerinden organize olan motosiklet sürücüleri, Kelayazısı Mahallesi Hamsi Yolu mevkisinde bir araya geldi. Türk bayraklarıyla süsledikleri motosikletleriyle konvoy oluşturan grup, Atatürk Caddesi’nden kent şehitliğine geçti. Yol güzergahında vatandaşlar da Türk bayrağı sallayarak gruba destek verdi. Şehitlerin mezarlarını ziyaret eden motosiklet sürücüleri, dua edip mezarlara çiçek bıraktı.
Daha sonra İskele Meydanı’nda toplanan grup adına açıklama yapan Sinop Motor Sporları Kulübü Başkanı Atilla Hakan Şen, ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini söyledi. Şehitler verdiklerini ama her zaman Türk askerinin yanında olduklarını dile getiren Şen, “Vatanımızı, namusumuzu, toprağımızı korumak için askerlerimiz şehit düşmektedir. Bu acı günlerde bizler de onların yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Maalesef şu an elimizden gelen sadece budur. Her zaman ve her ortamda askerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Grup, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuduktan sonra dağıldı.

Afrin Şehitleri için konvoy düzenlendi Afrin Şehitleri için konvoy düzenlendi Afrin Şehitleri için konvoy düzenlendi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.