Dolar 32,5215
Euro 34,7523
Altın 2.493,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

ADD AYANCIK ŞUBESİ YENİ BAŞKANI  ERDOĞAN ERKAYMAZ

Atatürkçü düşünce derneği ayancık şubesinin yaptığı genel kurul sonrası başkanlığa gazetemiz köşe yazarı eğitimci Erdoğan Erkaymaz getirildi.

ADD AYANCIK ŞUBESİ YENİ BAŞKANI  ERDOĞAN ERKAYMAZ
7 Ocak 2019 17:38

Atatürkçü düşünce derneği ayancık şubesinin yaptığı genel kurul sonrası başkanlığa gazetemiz köşe yazarı eğitimci Erdoğan Erkaymaz getirildi. Dernek binasında gerçekleşen genel kurulda çarşaf liste ile yapılan se4çim sonrası en çok oy alan Erdoğan Erkaymaz,M.Macit Yılmaz,Verda Özer,Rahmi Taşkın,Sevgi Aydın Dursun,Nihat Sarısoy ve Burçin Öncel getirildiler.

Divan başkanlığını M.Macit Yılmazın yaptığı genel kurulda önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Dernek faaliyet raporunun okunmasıyla devam eden genel kurulda gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçimlerde yönetim kurulu asil ve yedek, denetim kurulu asil ve yedek,genel merkez üyeleri seçildi. Daha sonra yönetimi kendi aralarındaki toplantı sonrası başkanlığa Erdoğan Erkaymaz,Başkan yardımcılığına Sevgi Aydın Dursun, yazmanlığa M.Macit Yılmaz,saymanlığa Nihat Sarısoy getirildiler.

Başkan Erdoğan Erkaymaz gazetemize verdiği  Beyana natta; ‘’Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurucu genel başkanımız Prof.Dr. Muammer Aksoy, Devrim şehitlerimiz, Cumhuriyetimiz için, vatanın bütünlüğünü ve ulus devlet için canlarını veren şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anmak istiyorum.’’

Amacımız Atatürkçü Düşünceyi savunmak, Cumhuriyetin bize kazandırdığı değerleri anlatmak, aydınlatmak, korumak, unutturmak ve yarınlara taşımak olduğunu biliyoruz. Son günlerde Atatürk’ün adını anmak, resmini taşımak neredeyse suç oluyor. Yıllarca gururla ve coşkuyla söylediğimiz ‘’Andımız’’ kaldırılıyor. Atatürk’ün gençliğe Hitabesi duvarlardan indiriliyor. Bir eğitimci olarak yüreğim acıyor.

Hangi siyasi görüşte, hangi düşüncede olursak olalım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyetin kazanımlarının ve bölünmez bütünlüğümüzün düşüncesinde birleşmeliyiz. Birlik beraberliğe, kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Tek yürek, tek yumruk olarak Atatürkçü Düşünce Etrafında olmalıyız.

Saygı değer üyelerimiz ve gönül dostlarımızla, yeni yönetim olarak gönlümüz bir takım etkinlikler yapmak düşüncesindeyiz. Bunlar ; Konferanslar, sosyal, kültürel, sanatsal çalışmalar, geziler, sergiler, sportif faaliyetler, yarışmalar, yardımlar ve eğitim-öğretim olacaktır. Bu etkinliklerimiz değerli üyelerimiz ve dostlarımızın desteği olmadan yaşatılmayacağı bilincindeyiz. En önem verdiğimiz projemizde, yaşadığımız bu coğrafyadan çıkacak başarılı ve ihtiyacı olan üniversite de okuyan öğrencilerimize yardımsever üyeler ve dostlarımızın katkılarıyla burs verebilmektir.

Gördüğüm tablo ADD Ayancık şubemiz ayakta kalacaktır. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla düşüncemiz Atatürk ilkelerine bağlı kalarak, ülkemiz içinde bulunduğu karanlık noktadan bir an önce çıkması ve aydınlık günlere ulaşmasıdır. En önemsediğimiz de Atatürkçü Düşünce Derneğinin Ayancık’ta layık olduğu düzeye taşımaktır’’  dedi. Gazetemiz olarak sayın başkana ve yeni yönetim kuruluna başarılar diliyoruz.

Haber: Türkan KARABAŞ

ADD AYANCIK ŞUBESİ YENİ BAŞKANI  ERDOĞAN ERKAYMAZ ADD AYANCIK ŞUBESİ YENİ BAŞKANI  ERDOĞAN ERKAYMAZ

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.