Dolar 32,5689
Euro 34,9306
Altın 2.426,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C

82 Yıldır Ayancık Spor

EN BÜYÜK MİRASIMIZA SAHİP ÇIKALIM!

82 Yıldır Ayancık Spor
18 Nisan 2013 21:54

Amatör bir spor kulübü çoğu kişi için bir şey ifade etmiyor olabilir. Ancak bu kulüp tarihten günümüze kalan en büyük miras ise kesinlikle bir şeyler ifade etmelidir. 82 yıllık bir tarihe sahip olan Ayancık Spor Kulübümüz Türkiye’de bulunan en köklü spor kulüplerinden biridir.

Ayancık Spor Kulübü hepimizin evidir, yuvasıdır. En önemlisi memleketimizin en büyük değeridir! Ayancıkspor’umuzda dedelerimiz, babalarımız yöneticilik yapmış, hatta ter dökmüştür. Bizlere düşen, bu değerimize sahip çıkmak ve bunu nice 82 yıllara ulaştırmaktır!

Bizim görevimiz; çocuklarımıza başka siyah-beyazları, sarı-lacivertleri, sarı-kırmızıları anlatmak değil, AYANCIKSPOR’u anlatmaktır!

Gün birlik günüdür! Hepimiz omuz omuza verip Ayancıkspor’umuzu hak ettiği yere çıkaralım! Öyle bir birlik olalım ki son nefesimizde bile “Evladıma miras bu sevda!” diyebilelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.