Dolar 32,5866
Euro 34,8084
Altın 2.509,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

6 Mart Survivor’da Bireysel Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı – 22. hafta

Reyting rekorları kıran Survivor 2016 yarışmasının yeni bölümü 6 Mart’ta yayınlandı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Kim elendi?

6 Mart Survivor’da Bireysel Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı – 22. hafta
6 Mart 2016 23:16

Reyting rekorları kıran Survivor 2016 yarışmasının yeni bölümü 6 Mart’ta yayınlandı. Yeni bölümde takım dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı oldu.

Gönüllüler takımı haftalar sonra kazandığı Dokunulmazlık oyunuyla morallerini düzeltti. Gönüllüler takımının dokunulmazlığı kazanmasının ardından bireysel dokunulmazlık oyunu başladı. Ünlüler takımı bireysel dokunulmazlık oyunu için adada toplandılar. Tüm oyuncular elenmemek için ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Bireysel dokunulmazlık oyununu hangi yarışmacı kazanacak? Biliyorsunuz ki bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan kişi bir yarışmacıyı da seçerek elenmesini sağlayabiliyor.

6 Mart’ta yayınlanan Survivor yeni bölümünde oynanan teker oyununda Ünlüler takımı oyunu kaybetti. Uzun bir süre sonra Gönüllüler ilk defa Dokunulmazlık oyununu kazandı. Dokunulmazlığı kazanan Gönüllüler keyifli bir şekilde adalarına geri döndü. Gönüllüler takımından Semih yine tartışma yaşadı. Semih ile Nihal arasındaki gerilim oyun sonrasında da devam etti. Her fırsatta yeniden ateşlenen tartışmaya bu kez Zafer’de dahil oldu.

6 Mart Survivor Bireysel Dokunulmazlık Oyunu : Vazoyu dengede tutma
Kazanan İsim : Nagihan

VAZOYU DÜŞÜRENLER
İlk elenenler Avatar Atakan
İkinci Elenen Eda Akkaya
Üçüncü Elenen Yattara
Dördüncü Elenen Mehmet
Beşinci Elenen Yılmaz Morgül
Altınca Elenen Yunus Günce
Yedinci Elenen Ebru
Sekizinci Elenen Ezgi
Dokuzuncu Elenen Seda
Onuncu elenen Tuğba oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.