Dolar 32,5589
Euro 34,6816
Altın 2.415,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 17°C

5 Mart Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu

Ülke genelinde her hafta merakla beklenen ve milyonlarca kişinin oynadığı Sayısal Loto 5 Mart sonuçları belli oldu.

5 Mart Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu
5 Mart 2016 21:39

Kolay yoldan zengin olmak isteyen herkesin oynadığı Sayısal Loto’nun bin sekizinci haftasında çok farklı bir durum meydana geldi. Yapılan çekiliş neticesinde çıkan sonuçlar herkesi şaşırttı.

Milli Piyango İdaresi’nin yaptığı Sayısal Loto’da bu hafta yeni bir heyecan daha yaşanacak. Noter huzurunda yapılan çekilişte 6 şanslı numaradan oluşan sayısal loto sonuçlarına göre büyük ikramiyeler dağıtılacak.

Geçen hafta çekilen sayısal loto sonuçlarında ilginç bir durumla karşılaşılmıştı. Geçen hafta sayısal lotoyu tam 3 kişi bilerek büyük ödülü almıştı. Bunun üzerine daha da çok oynanan Sayısal Loto’da bu hafta da aynı durum yaşanacak mı? Bu hafta kaç kişi Sayısal Lotoyu bilecek ve sayısal lotoda para ne kadar olacak merak ediliyor.

İşte bu hafta çekilen Sayısal Loto sonuçlarında çıkan şanslı numaralar… Ve büyük ikramiyeyi kazanan il ve ilçe

5 Mart Sayısal Loto Sonuçları

1, 20, 34, 35, 37 ve 42

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekiliş sonucunda kazandıran 6 rakam yukarıdaki gibi oldu. Bu altı rakamı tutturan kişi çıkmadı. Büyük ikramiye 1 milyon 606 bin 72 lira haftaya devretti. Bu haftaki çekilişte 5 bilen 137 kişi 4 bin 936 lira 30’ar kuruş, 4 bilen 9 bin 48 kişi 57’şer lira, 3 bilen 174 bin 196 kişi 8 lira 20’şer kuruş ikramiye kazandı.

GEÇEN HAFTAKİ SONUÇLAR
27 Şubat Sayısal Loto Sonuçları
2 – 3 – 16 – 23 – 33 – 44

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,
(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.