Dolar 32,5258
Euro 34,9344
Altın 2.439,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

26 Yılda Büyük Başarıya İmza Attı

26 yıla 5 Radyo Programı , 2 Marka Şirket ve 100 üzeri konser sığdırdı !

26 Yılda Büyük Başarıya İmza Attı
22 Haziran 2018 16:06

Antalya’da ziyaret ettiğimiz başarılı genç iş adamı organizasyon sektöründe faaliyetlerine devam ediyor.

Radyo programcılığı ve menajerliği bıraktıktan sonra İstanbul’dan ayrılma kararı alan ve Antalya’ya yerleşen Bedir, 2012 yılında Türkiye’nin ilk elektronik müzik haber portalı ve elektronik müzik dergisi olan ‘’ Dj Life Turkey ‘’ i kurdu. Eğlence sektörünün parlayan yıldızları arasında yer alan Bedir, Türkiye ve yurt dışındaki birçok ünlü sanatçı ve disk jokeyin menajerlik ve booking sorumluluğunu yaptı.

Herkesin dj kabinine geçmesini ve herkesin djliğe soyunmasını yanlış bulan ve sektörden gün geçtikçe kendini soyutlayan Furkan Bedir, tüm şirket hisselerini satarak, Batu Production organizasyon şirketini kurdu. 2014 yılından beri Antalya merkezli olmak üzere tüm Türkiye’ye bayi toplantısı, belediye festivali ve konser organizasyonları, bahar şenlikleri vb. organizasyonlarda hizmet vermektedir.

Antalya’da ziyaret ettiğimiz Furkan Bedir, menajerlik faaliyetlerine tekrar dönmeyi düşünmediğini, piyasaya her gün yeni sanatçılar çıktığını ve sektördeki herkesin artık yeniye değil eskiye özlem duyduğunu, bu yüzden de menajerlik faaliyetlerinde artık bulunmak istemediğini belirtti.

Antalya’nın tarihi ve doğal güzelliklerine hayran olduğunu, İstanbul’dan sonra Antalya’nın sakinliğine ve dinginliğine fazlasıyla alıştığını söyleyen Bedir, zaman zaman iş ve özel sebeplerden dolayı İstanbul ziyaretlerim oluyor bazen tekrar dönsem diye düşünüyorum fakat Antalya’ya geri döndüğümde verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu görüyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.