Dolar 32,3687
Euro 34,9670
Altın 2.325,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

2017 Yılının Küpe Modelleri Görücüye Çıktı

Takılar içerisinde en çok kullanılan aksesuarlardan birisi de küpelerdir. Yaz aylarında kadınların tercih etmiş olduğu üstler genellikle yakaları açık olan bluzlardır.

2017 Yılının Küpe Modelleri Görücüye Çıktı
Aslan Özdemir
20 Nisan 2017 13:13

Takılar içerisinde en çok kullanılan aksesuarlardan birisi de küpelerdir. Yaz aylarında kadınların tercih etmiş olduğu üstler genellikle yakaları açık olan bluzlardır. Bu tercihi tamamlayan en güzel aksesuarda geçmiş sezonlarda olduğu gibi büyük ve gösterişli küpeler ve kolye modelleri oluyor. Mevsim ne olursa olsun keyifle kullandığımız küpelere yeni bir trend eklemiş gibi gözüküyor.

Hayrettin Kaya

Askı küpe trendi bu küpeler özellikle eklem yüzükleri ile kombinlendiğinde son derece şık ve zarif gözükmeyi başarabiliyorlar. Son zamanlarda moda defilelerinde sıklıkla kullanılan bir diğer küpe çeşidi de tek küpe trendidir. Sadece tek bir kulağa takılan bu tarz küpeler kıyafetlerini takılarla ve saç aksesuarları ile tamamlamayı seven kadınlar için oldukça idealdir. Parlak taşlar, geometrik şekiller, püsküller ve sallantılı küpe modelleri ile kadınlar oldukça iddialı bir görünüme kavuşuyor.  İlgi çekmeyi sevmeyen kadınlar da unutulmadı tabi ki de. Onlar içinde son derece zarif, ince ve gösterişsiz küpeler üretiliyor. Oldukça etkileyici olduğuna inanılan püsküllü küpe modelleri modaya uygun ve şık görünmek isteyen kadınların oldukça ilgisini çekmiş bulunuyor.  Geçmişte olduğu gibi en çok kullanılan küpe modellerinden birisi de inci küpeler bir kadını zarif ve şık göstermek için yetiyor.  Halka küpelerde 90’larda olduğu gibi 2017’de de oldukça ilgi duyulan modeller arasına girmiş bulunuyor. Son olarak top küpeler oldukça sadece gösterişsiz olan bu küpeleri genç yaşlı herkes tercih ediyor ve kolaylıkla kullanabiliyorlar.

Yukarıda saymış olduğumuz bu modellere ve daha fazla aksesuar, çanta, tesbih modellerine ulaşmak hiç zor değil. “Modalarda.com” sitesi sadece bir tık uzağınızda. Son zamanlarda oldukça hızla gelişen ve büyüyen “Modalarda.com” istediğiniz tarz aksesuarları beğeninize sunuyor. Oldukça güvenli ve bir o kadar da hızlı olan bu sitesinden kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.