Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

2016 YGS Sonuçları ÖSYM Mobil İle Öğrenilecek!

Öğrenci Seçme Ve Yerleştirme Merkezi tarafından geliştirilen mobil uygulama ile artık YGS sonuçları mobil olarak da öğrenilebilecek.

2016 YGS Sonuçları ÖSYM Mobil İle Öğrenilecek!
18 Mart 2016 10:53

Bugüne kadar mobil uyumlu olmadığı için cep telefonları üzerinden oldukça zor bir kullanıma sahip olan ÖSYM resmi internet sitesi artık mobil olarak da rahat bir şekilde kullanılabilir durumda. Yapılan resmi açıklamada öğrencilerin ve velilerin artık mobil olarak da sınav sonuçlarına ulaşabileceği belirtilirken ÖSYM mobil adı verilen uygulama da geliştirilmiş durumda.

Kişilerin ÖSYM mobil uygulamasını cihazlarını kurarak kullanması mümkünken bu konuda özellikle sınav sonuçlarına ulaşma noktasında büyük bir kolaylık sağlanacak.

ÖSYM Mobil Nasıl Kullanılacak?

Mobil uygulamayı kullanacak kişilerin TC kimlik numarası ve aday şifresi ile kolay bir şekilde sisteme giriş yapabileceği açıklanırken sisteme giriş yaptıktan sonra kolay bir ara yüze sahip olan uygulama sayesinde istenilen verilere hemen ulaşılabilecek.

ÖSYM tarafından yapılan bu yenilik ilk defa YGS sonuçları için kullanılacak. 2016 YGS sonuçları mobil uygulama ile öğrenilerek aynı zamanda uygulamanın da testleri yapılmış olacak. Ücretsiz bir şekilde dağıtımı yapılan ÖSYM mobil uygulaması için kişilerin uygulama marketlere giriş yaparak resmi olarak yayınlanan uygulamayı indirmesi yeterli olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.