Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Ayancık’ta kutlama programı gerçekleştirildi.

19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı
22 Ekim 2018 13:35

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Ayancık’ta kutlama programı gerçekleştirildi.

19 Ekim Cuma günü Saat: 10.00’da Ayancık Demokrasi ve Cumhuriyet meydanındaki Atatürk Anıtı önünde çelenk sunumu ile başlandı.

Tören, çelenk sunumlarının yapılmasının ardından İstiklal Marşı okunması ve saygı duruşu ile devam etti. Ardından günün anlam ve önemi konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan Ayancık Muhtarlar Derneği Başkanı Çetin Kaya; “İlçemizde üçüncü defa kutlamakta olduğumuz 19 Ekim Muhtarlar Günü’ne hepiniz hoş geldiniz. Bu günün “Muhtarla Günü” olarak ilan edilmesinde başta Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, Gazi meclisimize ve Emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz.

İlçemizde gerek köy ve gerek mahalle muhtarları olarak, ilçemizin bütün kurum ve kuruluşları ile birlikte, görevimizi sürdürüyoruz. Bu anlamlı günün bizler için sorunlarımızın paylaşılıp, ortak çözüm yolları bulma açısından büyük önem taşıdığını bilmekteyiz.

Muhtarlar, vatandaşlarımızın oyları ile seçilen ve cumhuriyet tarihimiz boyunca köy ve mahallelerimizin en önemli temsilcisi olmuşlar ve olmaya da devam edecektir” dedi.
Ardından Apart Otel Tesislerine  geçilerek davetlilere kahvaltı ikramında bulunuldu. Akabinde program sona erdi.

19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı 19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı 19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı 19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı 19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı 19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı 19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı 19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı 19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı 19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.