Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

1001 çocuk 1001 ahşap oyuncak projesinde ENGEL YOK

Ayancık Kaymakamlığı ve AYKAD ın (Ayancık kalkınma ve kültür derneği) destek ve katkıları ile devam eden 1001 çocuk 1001 ahşap oyuncak projesinin 3. etabı büyük bir ilği ile devam ediyor.

1001 çocuk 1001 ahşap oyuncak projesinde ENGEL YOK
Aslan Özdemir
18 Nisan 2018 09:24

Ayancık Kaymakamlığı ve AYKAD ın (Ayancık kalkınma ve kültür derneği) destek ve katkıları ile devam eden 1001 çocuk 1001 ahşap oyuncak projesinin 3. etabı büyük bir ilği ile devam ediyor. İnönü ortaokulunun özel sınıflarındaki 27 öğrenci öğretmenleri ile birlikte  Fatih İlkokulu Ahşap Oyuncak Boyama Atölyeleri ziyaret ettiler.

Hayrettin Kaya

PROJE KOORDİNATÖRÜ Erhan ÇELEM:

Proje dahilinde ahşap oyuncak boyama atölyelerimizde özel sınıflardaki öğrencilerimizi ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.Öğrencilerimizi ekolojik ve sağlıklı ahşap oyuncaklarla buluşturarak hem onların boyama teknikleri ve  renklendirme koordinasyonlarını geliştirdiklerini hemde sosyalleşmelerine katkı sağlamak istediklerini söyledi.

İnönü Ortaokulu Özel Sınıf öğretmeni İsmet KARAHAN ise öğrencilerinin ahşap oyuncak boyama atölyelerinde geçirdikleri zaman içinde çok mutlu olduklarını söylerken .Böyle güzel ve anlamlı bir projede özel sınıf  öğrencilerimize de yer verdikleri için proje koordinatörümüz Uz. öğretmen Erhan ÇELEM’ e ayrıca teşekkür ediyoruz dedi. Türkan KARABAŞ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.