Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

”10 İL, 10 KÖY  OKULU, AHŞAP OYUNCAK KARDEŞLİĞİ”

 ‘’ 1001 ÇOCUK, 1001 AHŞAP OYUNCAK ATÖLYESİ’’PROJESİNDE MUTLU SON

”10 İL, 10 KÖY  OKULU, AHŞAP OYUNCAK KARDEŞLİĞİ”
Aslan Özdemir
4 Haziran 2018 11:06

‘’ 1001 ÇOCUK, 1001 AHŞAP OYUNCAK ATÖLYESİ’’PROJESİNDE MUTLU SON

Hayrettin Kaya

Ayancık Kaymakamlığı ve AYKAD destek ve katkıları ile gerçekleştirilen Fatih İlkokulu “1001 Çocuk ,1001 Ahşap Oyuncak Atölyesi” sosyal sorumluluk projesinin 5. etabı ”10 İL, 10 KÖY  OKULU  OYUNCAK KARDEŞLİĞİ”  gerçekleştirildi..
Proje koordinatörü Uz. öğretmen Erhan ÇELEM:Öğrencilerimizde küçük yaşlarda paylaşma,yardımlaşma ve dayanışma duyguları geliştirerek,onlarda sosyal sorumluluk algısı yaratmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin, proje sonunda bağışladıkları ahşap oyuncakları KAYSERİ,ŞIRNAK,KONYA,AFYON,DENİZLİ,VAN,ERZİNCAN,DİYARBAKIR,GÜMÜŞHANE ve ŞANLIURFA  illerindeki  10 köy ilkokulundaki 300 öğrencimizle buluşturduk. Yaklaşık 7 aylık proje uygulama çalışmaları sırasındaki yorgunluklarımız ,bu çocuklarımızın gözlerindeki  mutluluk  ile bir çırpıda uçup gidiverdi.

Bununla birlikte hazırlıklarına  kasım ayında başladığımız Ayancık Kaymakamlığı ve AYKAD destek ve katkıları ile gerçekleştirdiğimiz  ve 5.etapdan oluşan Fatih İlkokulu “1001 Çocuk ,1001 Ahşap Oyuncak Atölyesi” sosyal sorumluluk projemizi burada sonlandırıyoruz.
Fatih İlkokulu ‘’1001 ÇOCUK, 1001AHŞAP OYUNCAK ATÖLYESİ’’ projemize daha ilk günden itibaren kurumsal destek veren kaymakamımız sayın Çağlayan KAYA’ya ve projemizin finansal maliyetini karşılayan ayrıca manevi destek ve katkılarını esirgemeyen AYKAD (Ayancık Kültür ve Kalkınma Derneği )başkanı Sayın Sedat Orhan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.
‘’ 1001 ÇOCUK, 1001 AHŞAP OYUNCAK ATÖLYESİ’’ projemizin uygulama etaplarında büyük bir özveri ve istek ile birlikte çalıştığımız Milli Eğitim Müdürlüğümüze, H.E.M. ve A.S.O.Müdürlüğümüze. Mesleki teknik ve Anadolu lisesi Müdürlüğüne, Cumhuriyet İlkokulu, A.H.H. Kılıç ilkokulu, Zübeyde hanım anaokulu, İnönü Ortaokulu, Fatih İlkokulu Müdür ve öğretmenlerimize, boyama atölyelerinde destek veren Sinop Üniversitesi Ayancık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza , değerli velilerimize ve 10 ildeki kardeş köy ilkokulları yöneticilerine destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyor. Saygılarımızı sunuyoruz.” dedi. BU MUTLULUK HEPİMİZİN..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.